Winklevoss tvillingar blir extra hausse på Bitcoin

Bitcoin en bättre investering än guld

Winklevoss-tvillingarna, Tyler och Cameron, har igen blivit extra hausseartade på Bitcoin efter kryptostigningen till över $ 19.000.

I deras senaste förutsägelse på CNBC sa techmogulerna. Bitcoin-priset går hela vägen till $ 500.000 före slutet av detta decennium. De sa att det skulle vara den bästa tillgången under det aktuella decenniet.

Tyler Winklevoss beskrev Bitcoin som en uppgraderad version av guld och uppgav att det kommer att störa guld. Han kallade Bitcoin guld 2.0.
Relaterade inlägg
Bitcoin-framgång hjälper inte de andra kryptoindustrins mynt
Bitcoin-gruvproblem närmar sig ATH efter nästan 9% ökning av senaste justering
PayPal VD öppnar upp för Bitcoin och krypto antagande
Taproot-aktivering: över 80% av Bitcoin-gruvpoolen som stöd

I sin analys uppgav Cameron Winklevoss att händelser som COVID-19-pandemin har utsatt människor när de söker sätt att skydda sig från den ekonomiska krisen som världen har störtat in i.

Han sa att Bitcoin potentiellt skulle kunna ge investerare 40 gånger mer vinst från sin initiala investering. Bara Bitcoin kan erbjuda sådan trovärdighet mot inflation, sa han.

Bitcoin grundade för att slå $ 20k

Bitcoin-priset på måndagen ökade med 5 procent till 19 000 dollar. Det har lockat så många investerare i år på grund av dess konsekventa bull run.

Förra gången Bitcoin slog 20 000 dollar var 2017. Det kollapsade efter och sedan dess bara 18 000 dollar för några veckor tillbaka. Bitcoin har dock upplevt tuffa tider i år och visat motståndskraft. Krypto nummer ett efter börsvärde sjönk under $ 4000 i mars men har stigit med över 160 procent.

Stora investerare som Paul Tudor Jones, Stanley Druckenmiller och företag som MicroStrategy, Square investerade också i krypten i år.

Analytiker fortsätter att vänta när krypton skulle nå 20 000 dollar. Winklevoss-tvillingarna har emellertid sett utöver $ 20 000 och förutsett så mycket som $ 500 000.

Vad Bitcoin bara behöver överträffa guld – Winklevoss Twins

Efter att Winklevoss Twins konstaterade att Bitcoin är guld 2.0, uppgav Cameron att krypto-endast måste stiga till ett börsvärde på 9 biljoner dollar för att störa guld. Detta drivte deras spekulationer om att krypton skulle nå 500 000 dollar.

Flera finansiella experter har jämfört Bitcoin med många andra finansiella instrument, särskilt guld.

Vissa experter säger att krypton inte ska jämföras med guld eftersom den inte har funnits på över 20 år. Andra säger att det inte är en bra rikedom på grund av dess höga volatilitet.

En sak är dock att Bitcoin har varit värdefullt och överträffar andra traditionella finansiella instrument. Företagen använder nu krypto som en häck över inflationen.